Прочети!

Привет, на вас, всички желаещи да се учите да правите торти в домашни условия. Това е библиотеката на www.bg-mamma.com. С цел да можем да я актуализираме редовно, а и поради огромният интерес към нея, дружно предприехме инициатива да я направим самостоятелна единица в интернет пространството. Наслаждавайте се на събираната с много труд информация, а ако имате въпроси, задавайте ги на администраторите на блога.

Информацията е събирана с много труд! Уважавайте това и винаги давайте линк към този блог! Приемат се всякакви предложения и идеи! В коментарите си спазвайте добрия тон на интернет общуването и проявявайте търпение - администраторите са заети хора и им е нужно време, за да ви отговорят!


В секция Технология на тортите ще намерите рецепти за торти, за домашно приготвени захарни теста, глазури, кремове и пр. Скоро ще бъдат публикувани и снимки стъпка по стъпка за моделиране на захарни фигури и цветя.

В секция Декорация на торти ще намерите информация за трансфер, купища линкове към чуждестранни сайтове с идеи за декорация, както и постъпкови снимки и видео.

В секция Идеи за декорация ще намерите сайтове на чуждестранни декоратори, книги за сваляне и идеи за 3D торти

В секция On-line пазаруване ще намерите линкове към он-лайн магазини в България и чужбина

В секция Видео уроци ще бъдат публикувани всякакви постъпкови уроци за изработка на цветя, фигурки, работа с фондан и пр.


В секция Магазини за сладкарски принадлежности ще намерите контактите, адресите и сайтовете на сладкарски борси, магазини за сладкарски материали и продукти

В Полезна информация ще намерите отговори на най-често задаваните въпроси за измазване на торти, за определяне на брой парчета, за оформяне на торти-цифри, как се сглобяват многоетажни и криви торти, както и справочник на мерните единици.

В Сайтове с рецепти ще бъдат публикувани български и чуждестранни сайтове с рецепти за торти, сладкиши и други.

В Тортените феи са публикувани линкове към албумите на всички участнички в тортената тема на bg-mamma.

Ако вие смятате, че можете да допринесете с нещо полезно за библиотеката, ние ще сме горещо благодарни и ще бъдете публикувани с коректно упоменаване на източника.

Молим ви, в коментарите си спазвайте добрия тон! Коментари, нарушаващи етиката на общуването в интернет, ще бъдат изтривани, а този, който ги е публикуван - блокиран за последващи коментари!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...