вторник, 5 юни 2012 г.

Момина сълза стъпка по стъпка

Снимките са предоставени от Raya_рая




3 коментара:

  1. Не мога да се нарадвам на събраната подробна и нагледна информация на едно място :) Много благодаря за което! А неадекватни въпроси като от начинаещ разрешени ли са :) Много ми се иска да опитам да направя момините сълзи и до частта с направата на отделните цветчета ми е ясна, но после какво се случва? Малките телчета се увиват около по-голямата тел и се оцветява тя в зелено? Сърдечни поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Габи, разбира се, че са разрешени въпроси. Просто понякога ще отнема време докато се намери кой да им отговори :))) Тамън отговорите ще допълват информацията в съответната публикация.
    Значи, след като направиш отделните цветчета на телчета, всяко от тях се прикрепва с цветарска хартия (продава се в он-лайн магазините), която може да е в различни цветове, в случая - зелена. Тя прилепва плътно като тиксо и ако се намотае добре, приема ролята на дръжка.
    Дано съм успяла да обясня добре :)
    Поздрави

    ОтговорИзтриване
  3. Много благодаря за информацията! Съвсем ясно ми стана от обяснението - сега ще разгледам и списъка с on-line магазините, за да се сдобия и с необходимите материали :) Сърдечни поздрави!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...